Kemasukkan

Home / Kemasukkan

Garis Panduan Kemasukkan

Pra-syarat

  • Untuk kemasukan ke SKM tahap 1, pelatih hanya perlu memiliki kebolehan menulis, membaca dan mengira.
  • Untuk kemasukkan ke SKM tahap 2 dan seterusnya, pelatih perlu memiliki kelulusanan tahap sebelumnya
  • Untuk program melibatkan pelajar antarabangsa, bahasa pengantar dalam kelas adalah bahasa Inggeris. Pemohon yang tidak mempunyai kredit minimum dalam Bahasa Inggeris dikehendaki untuk menjalani ujian Bahasa Inggeris Kemahiran (ELP) yang dijalankan oleh MFA.
  • Untuk lebih banyak maklumat mengenai kemasukan ke Marrie Fashion Academy, anda boleh menghubungi kemasukan MFA di +603 551 80967 atau e-mel di contact@marriefashionacademy.edu.my.

Pembiayaan

Bagi pelatih yang kurang berkemampuan, pihak Marrie Fashion Academy boleh membantu anda memohon kemudahan kewangan dari Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran (PTPK), pinjaman pelajaran atau pengeluaran KWSP untuk pembelajaran. Kelulusan tertakluk kepada terma dan syarat. Untuk maklumat lanjut mengenai pembiayaan, hubungi kami di +603 551 80967 atau e-mel di contact@marriefashionacademy.edu.my.

ptpk

Sekiranya anda tidak pasti tentang kursus yang hendak dipohon atau anda mempunyai sebarang soalan tentang kursus, sila isikan borang di bawah dan kami akan kembali kepada anda secepat mungkin